Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Bemutatkozás

A Revita-Group Kft. 2001. áprilisában alapította három magánszemély akik közül egyik alapító Kéninger István 2008-ban sajnos elhalálozott. A társaság tulajdonosai Weinrauch Károly és Zsuthy István. A társaság egyedi méretvételen alapuló gyógyászati segédeszközök gyártásával, illetve egyéb segédeszközök forgalmazásával foglalkozik. Előállított termékeink: ortopéd cipők, művégtagok, műanyag fűzők, járógépek. Tevékenységünket jelenleg Magyarország egész területén folytatjuk. Termékeinket magunk állítjuk elő, mivel ezen termékek mind egyedi méretvétel alapján készülnek túlnyomó részt kézi munkával.

Három gyógyászati segédeszköz szaküzletet üzemeltetünk:
Budapesten, Kisvárdán és Nyíregyházán.

A társaság partnerei túlnyomó többségben azok a betegek, akiknek a gyógyászati segédeszközeit az Országos Egészségbiztosítási Pénztár részben vagy egészben finanszírozza. Az európai uniós állampolgárok kiszolgálása mindig az adott ország társadalombiztosítási finanszírozása szerint működik, az azon kívüli rászoruló megrendelők, akik társadalombiztosítással nem rendelkeznek, illetve nem igénylik azt, térítési díj ellenében történik. A gyártás szakképzett munkaerő foglalkoztatásával történik, akiknek folyamatos kötelező képzéséről gondoskodunk.

Az ortopéd-technikai gyógyászati segédeszközök gyártás a hazai jogszabályoknak, valamint egyéb EU-s standardoknak megfelelően működik. Az alábbi tanúsítványokkal, engedélyekkel rendelkezünk.

  • OGYÉI/41444-8/2021

A Revita-Group Kft. egy folyamatosan növekvő, fejlődő cég, amely a nemzetközi piacon történő megjelenés révén kíván minél több beteg életminőségének javításában részt venni az által, hogy a legkedvezőbb áron és lehető legmagasabb minőségben juttatja hozzá az egyedileg gyártott termékekhez az embereket, másrészt az alkalmazottai számára kívánja megteremteni a megfelelő munkakörnyezetet, megélhetési lehetőségeket munkahelyük megőrzése révén.

A kiszolgálás jelentős része a lakosság irányába történik az ágazat sajátosságaiból kifolyólag. Azon kívül nagy megrendelést teljesítünk több éve szlovák partnerünk megbízásából, valamint Magyarország egyik legnagyobb gyógyászati segédeszköz gyártója részére. Képviselőinken keresztül napi kapcsolatot tudunk létesíteni a betegekkel és szükség esetén a gyógy-ellátásuk megszervezését egyaránt segítjük, kapcsolat- és eszközrendszerünk felhasználásával (szállítás, szállásbiztosítás, orvosi ellátás, szaktanácsadás).

Ortopédiai műszerész műhelyünk Nyíregyházán működik, ahol a testen viselt segédeszközöket gyártjuk:

  • protézisek
  • ortézisek
  • fűzők (bandázs)
  • járógépek.

A termékek eLőállítása során a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat alkalmazzuk (OTTO-BOCK, Össur-Acade).

Bizonyos termékek gyártásában partnercéggel együttműködve szolgáljuk ki megrendelőinket: felső-végtag protézis, ujjpótlás, fül illetve orrprotézisek. A megfelelő színvonalú kiszolgálás érdekében a társaság kiegészítő szolgáltatások szervezésében és nyújtásában egyaránt lehetőséget biztosít. Mivel egy komoly, képzett, több tagú team foglalkozik a végtagok, protézisek gyártásával, ezért a méretvételtől átadásig (teljes munkafolyamat) időtartama 4-5 munkanap.