Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Egyedi készítésű cipők

Miért javasolt egyedi készítésű cipőt használni?

A lábbeli készítés kialakulásának legfőbb oka a láb védelme volt az időjárás és a kellemetlen környezeti viszonyok ellen.

A Görögök már használtak kaptafát, ezzel a láb egészség megóvására szolgáló törekvéssel legalább 2300 évvel előzték meg korukat.

Manapság, ha lábunk számára megfelelő cipőt szeretnénk akkor egyedileg készítettünk. Még ha egészséges is a lábunk, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a konfekció cipő a megfelelő viselet minden alkalomra. Ilyen esetben érdemes egyedi cipőt csináltatni, melyet a lábunkról levett méretek alapján készített kaptafára gyártanak le. Ezzel elérve azt, hogy egy kényelmes cipőt kapunk, amely a láb egészségének megóvását is elősegítheti, megelőzheti egyes deformitások (kalapácsujj, bütyök, stb.) kialakulását.

Abban az esetben, ha lábunkon bármilyen jellegű deformitás szerzett vagy veleszületett testi elváltozás van, akkor mindenképpen egyedi cipő készítésre van szükségünk.

  • Deformált lábra (bokasüllyedés, kialakult bütyök, kalapácsujj, dongaláb, lóláb)
  • Rövidült lábra (ha a két láb között akár méretben akár rövidülés genetikai rendellenesség végett nem egyforma a láb)
  • Csonkolt lábra (betegség, munkahelyi baleset, balesetvégett, vagy egyéb műtéti úton csonkolásra került sor.)

Hogy Milyen korosztálynak Készítünk cipőt?

„Minden Járóképes embernek.”

Ellenőriztesse lába állapotát ingyenesen tapasztalt Ortopéd cipész kollégáinkkal, akik hasznos tanácsokkal is ellátják önöket. Honlapunkon. boltjaink menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.

Mottónk, amit immáron 23 éve képvisel cégünk:

Segíteni az embereket, életminőségük megőrzésében.

Várjuk szeretettel üzletünkben.