Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


SensaTONE Tens - női inkontinencia kezelő

ÚJ
SensaTONE Tens - női inkontinencia kezelő
  • SensaTONE Tens - női inkontinencia kezelő
49 990 Ft

A termék csak webáruházunkon keresztűl rendelhető, üzleteinkben nem vásárolható!

A SensaTONE™ elektromos izomstimulátor készülék nőknek

A készülék használatával nincs szükség intimgyógytorna-edzések látogatására.

A SensaTone™ készülék népszerű az olyan páciensek körében, akiknek valami okból nehézséget okoz részt venni a gyógytornán. Így az idős, vagy egészségi állapotuknál fogva mozgásukban korlátozott pácienseknek lehetőségük nyílik nyugodt, otthoni körülmények között segíteni magukon. Legidősebb páciensünk 91 éves volt, és tökéletesen tünetmentessé vált az inkontinenciája.

A SensaTone™ megoldást kínál a stressz-, a késztetéses és a kevert inkontinenciára is.

A SensaTone™ készülék nemcsak a leggyakrabban jelentkező stresszinkontinencia kezelésére alkalmas, de speciális programjai eredményesek a késztetéses és kevert inkontinencia típusok esetén is. Ezeknél az inkontinencia típusoknál a kezelés feladata a hólyagtól az agyba induló hibás idegi jelzés korrigálása.

Késztetéses inkontinencia: hirtelen jelentkező sürgető vizelési inger, melyet a páciens nem tud kontrollálni, ezért a mellékhelyiséget gyakran nem tudja időben elérni.

Stresszinkontinencia: Fizikai aktivitásra, a hasizom terhelésére (köhögés, nevetés, futás) jelentkező akaratlan vizeletvesztés.

A késztetéses inkontinencia kezelése már gyakran 2 hét után is eredményes.

A stresszinkontinencia kezelése során általában 2 hónap szükséges az izmok jelentős megerősödéséhez.

A készülékkel a páciens nemcsak fáradtságot és kellemetlenségeket, de pénzt is megtakarít magának. Az inkontinencia betétek ára ugyanis évente összesen hetvenezer forint körül mozog betegenként. A nem kezelt inkontinencia később a bőrt és a húgyutakat érintő szövődményekkel járhat! Minél tovább késlekedik a probléma megoldásával, annál súlyosabbá válhat, és annál több minőségi időt veszíthet az életéből. Ne várjon tovább!

Garancia

A SensaTone elektromos izomstimulátor készülékre egy év garanciát adunk.

Figyelmeztetés!

A készüléket nem ajánljuk, ha a kismedence anatómiailag deformálódott, erőteljesen süllyedt, előreesett a méh, vagy húgyhólyagsérv áll fenn.
  • Cikkszám
    BT-ST01
    Státusz
    ÚJ