Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Scudotex 481 Kompressziós utazó térdzokni

Scudotex 481 Kompressziós utazó térdzokni
  • Scudotex 481 Kompressziós utazó térdzokni
5 180 Ft


Kompressziós térdzokni utazónak, Scudotex S-481, 100 denes, 14-17 Hgmm, uniszex

Sokan használnak ún. utazó harisnyát 2-3 órás autó, busz, vonat vagy repülőút alkalmával a hosszú ülés miatt esetlegesen fellépő trombózis elkerülése érdekében. Hosszú út során az evés ill. a mozgáshiány következtében a gyomor és a belek nyomást gyakorolnak a véredényekre a lágyék hajlatban, és gyengítik a normál vérkeringést. A repülőgépek utasterében a légnyomás a kb. 2000 méteres tengerszint feletti magasságban mért légnyomással egyenlő. Ehhez a légnyomáshoz az emberek többsége nincs hozzászokva. Ez kisebb nyomást gyakorol a szervezetre, amelynek egyik hatása a láb feldagadása lehet. A repülőgépek fedélzetén a levegő jóval szárazabb. melynek következtében az utasok sok nedvességet veszítenek a légzőszerveken és a bőrön át. Ráadásul az oxigéntartalom is alacsonyabb, ezért a vér besűrűsödik, mely trombózis (vérrög) kialakulásához is vezethet, amely a legrosszabb esetben tüdőembóliát és halált okozhat.

A Scudotex utazóknak, nőknek és férfiaknak készített utazó térdharisnyája a hálókötésű, 100 DEN-es modellek mellett, amelyek hatékony és közepesen erős kompressziós hatást gyakorolnak, előállít sima kötésű 100 DEN-es modelleket is, amelyek könnyebbek, különösen puhák és megelőző funkcióra is alkalmazhatók. Az S-481 utazó zokni 14-17 Hgmm szorítású, enyhe viszér problémák kezelésére is alkalmas.

A Scudotex S-481 térdzokni elegánsan kidolgozott, formára kötött, megerősített anatómiai sarokrésszel és kényelmes lábujjrésszel rendelkezik.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

 

Méret 1 2 3 4 5 6
35-36 37-38 39-40 41-42 43-44 45-46

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról!

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

  • Cikkszám
    481