Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


RS 02 Állítható gyerek járókeret

RS 02 Állítható gyerek járókeret
10 820 Ft

Alkalmazás

Az RS-02 Állítható gyerek járókeret járókeret magasságban állítható, nem összecsukható járókeret olyan gyermekek részére javasolt, kiknek alsó végtagjuk tehermentesítése ilyen módon megoldható, valamint járás-biztonsága javítható, azonban többirányú megtámasztásra is szükségük van. Különösképpen javasolt alsó végtagok bénulása esetén. A magasság a járókeret felső csövein található csapos külső rögzítő gyűrű kiemelésével, majd a két cső egymáshoz viszonyított elmozdítása után a kívánt furatba történő bepattintással állítható be. A beállítást minden lábon egyformán kell elvégezni. Maximálisan 65 cm állítható be, a gyermek magasságához 5 fokozatban. A járókeret terhelhetősége: max. 70 kg.

Használati útmutató

A járókeret használatánál szakorvos, gyógytornász, ergoterapeuta vagy forgalmazó utasításait kell figyelembe venni. A járókeret optimális magasságát úgy válasszuk ki, hogy a könyök kissé hajlított legyen, arra támaszkodva viszont a könyök kiegyenesedjen, de ne nyomja fel magasra a vállat. A járókeretet felemelve előre – nem túl messzire - tesszük, ezután rátámaszkodva lépünk. Síkos, pl. jeges úton, a járókerettel fokozott óvatossággal közlekedjünk!

A botvég gumik elhasználódása esetén azokat ki kell cserélni. A botvég gumik a kiszolgálási helyen és gyógyászati segédeszköz üzletekben kaphatók.


Tisztítás, tárolás

Semleges mosószerrel, langyos vízzel lemosva,

  • Maximális terhelhetőség 70 kg
    Javasolt kihordási idő 36 hónap
    TB támogatott Igen / 80% -ban
    Közgyógy. támogatott Igen
  • Cikkszám
    RS-02GY