Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


REHAB Tartásjavító ülőpárna

ÚJ
REHAB Tartásjavító ülőpárna
11 970 Ft

A REHAB Tartásjavító ülőpárna lejtése a medencét enyhén előre billenti, kiegyensúlyozva a porckorongokat érő terhelést, megőrizve a hát- és hasizmok közötti izomegyensúlyt, ami az aktív ülést a legkisebb izommunkával tudja biztosítani. Így hosszan tartó ülő pozíció közben is lehetővé válik a gerinckímélő testtartás, ami hozzájárulhat a későbbi tartáshibák kialakulásának megelőzéséhez is.

A párna hátsó két mélyedése elősegíti a két ülőgumó kényelmes elhelyezkedését, a középső hátsó bemélyedés azoknak segít, akik farokcsont problémákkal küzdenek, továbbá a párna elülső részén található domborulat pedig megakadályozza a párnán való előrecsúszást használat közben.
Az ülőpárna csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen a helyén tartja, ezáltal használata – bármilyen ülőfelületen – könnyű és megbízható. Otthon, irodai széken, autóban vagy kerekesszékben is egyaránt használható.

Mérete: 46 x 38 x 8,5/2,5 cm

Indikáció: Huzamosabb ideig ülő helyzetben dolgozók számára; Farokcsont, medencetáji fájdalom esetén; Gerincműtéteket követően; Prosztata betegség esetén; Felfekvés megelőzésére

 

Anyagösszetétel:

Párna: 100% poliuretán

Huzat: 100%poliészter           

Tisztítás: A huzat kézzel, max. 30°C-os vízben mosható. Ne tisztítsa a párnát mosógépben vagy szárítógépben!

Figyelem!

A párna nem gyógyászati segédeszköz, érzéskiesés esetén ne alkalmazza!

  • Cikkszám
    930224
    Státusz
    ÚJ