Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


RB 40 Bokarögzítő

RB 40 Bokarögzítő
  • RB 40 Bokarögzítő
11 815 Ft

Alkalmazás

Az RB-40 Bokarögzítő a bokaízületi gyulladás, szalagsérülés konzervatív kezelésére alkalmas. A fájdalmas mozgást megszüntetve a páciens járóképessé válik. A bokarögzítő teste rugalmas szövetből készült.

Használati útmutató

A boka külső és belső oldalán 1-1 formára alakított fémsín helyezkedik el, így biztosítja a boka stabil rögzítését. A termék záródása fűzővel történik. A talp felől, a boka felé széles gumipánt van rögzítve, mely keresztben tépőzárral fogható össze. A síneket ne távolítsuk el az eszközből, mert így nem érjük el az oldalirányú támasztást. Tisztításkor figyeljünk, hogy a jobb és baloldalnak megfelelően tegyük vissza a sínt. Ügyeljünk, hogy a gumiszalagot folyamatosan feszítve tekerjük 8-as alakban a boka körül. A termék könnyen kezelhető, viselése nem okoz allergiás bőrpanaszokat.

Tisztítás

A mosás 40°C-nál nem melegebb vízben, semleges mosószerrel, csak kézzel történhet. Alaposan ki kell öblíteni, mert a mosószer maradék bőrirritációt okozhat. A tépőzárat dörzsöléssel tisztítani tilos! Öblítés után kiterítve alaposan meg kell szárítani. Vasalni, centrifugálni, fűtőtesten szárítani tilos!

Méretek

Méret Boka felett Boka Sarok átló Lábfej
S 22 cm 20 cm 16 cm 20 cm
M 24 cm 22 cm 18 cm 21 cm
L 26 cm 24 cm 17 cm 22 cm
XL 28 cm 26 cm 18 cm 22 cm
XXL 32 cm 28 cm 18 cm 24 cm
  • Javasolt kihordási idő 12 hónap
    TB támogatott Igen / 50% -ban
    Közgyógy. támogatott Igen
  • Cikkszám
    RB-40