Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


MOLLELAST HAFT ÖNTAPADÓ RUGALMAS RÖGZÍTŐ PÓLYA

MOLLELAST HAFT ÖNTAPADÓ RUGALMAS RÖGZÍTŐ PÓLYA
514 Ft

Öntapadó, rugalmas rögzítő pólya, különleges sztrecs tulajdonságokkal. A pólya hosszában elasztikus és keresztirányban nyújtható. Ezeknek a tulajdonságoknak és az öntapadó hatásnak köszönhetően a Mollelast Ž haft anyagtakarékos és gyorsan kivitelezhető ráncmentes rögzítést tesz lehetővé.
A MollelastŽ haft mindenfajta rögzítőkötésre alkalmas, főképpen az ízületek környékén, megfelel egyszerű sportkötésre, valamint kanülök rögzítésére. A helyesen felhelyezett kötés tartós, nem vág be a bőrbe, nem gátolja a vérkeringést, jól szellőzik és bőrbarát.

Hurkolt pólya, fehér, 70% viszkóza, 30% poliamid, hosszában kb. 80%-ban elasztikus, keresztirányban kb. 50%-al nyújtható. Mikro szemcsés latex bevonata révén öntapadó.
Egyesével, kartondobozban. A termék OEP támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét! Indikáció: Vénás és artériás eredetű fekély, sipoly, decubitus, neuropathiás fekély, epidermolysis bullosa, krónikus nyiroködéma, vasculitis, coagulopathia, traumás sebek, termikus károsodás, tracheostoma, Kock-rezervoár, bőrtranszplantáció.

  • Cikkszám
    450101012