Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


F-17 Medence szorító öv

-26%
ÚJ
F-17 Medence szorító öv
6 565 Ft 
4 875 Ft
Kezdete: 2022.02.16   A készlet erejéig!

A medenceszorító erős vászonból vagy elasztikus anyagból készül, elől tépőzárral és hátul lumbális pelottával, az ágyéki gerinc alsó szakaszának megtámasztására. A medencét átfogó, elől tépőzárral vagy fűzéssel szabályozható, viszonylag szabad mozgást engedő szorító öv, hátul a keresztcsontra, oldalt a csípőtövis és a nagytompor közti területre, elől pedig a symphysisre fekszik fel. 

Kinek ajánljuk:

A terméket a lumbális porckorong elfajulása, elhasználódása kezdeti szakaszában már a profilaxis érdekében is érdemes alkalmazni.
Ajánlott instabil gerincnél, hosszabb állással, emeléssel, hajlongással vagy üléssel járó terhelések esetén, ill. porckorongsérv műtétek után használni.

A kötések a legnagyobb hatást testi aktivitás közben érik el. Alapvetően a kötést egész nap lehet hordani. A hordási időnek azonban a saját igényekhez kell igazodnia. Hosszabb nyugalmi időszakoknál (pl. hosszú ideig tartó ülés/autózás, alvás) le kell venni a kötést.


Felvétele és használata:

  • Felvétele mindig fehérnemű fölé történjék. A tépőzárat előzetesen megnyitjuk. A nagytomporok magasságában úgy helyezzük el, hogy a csontos medencegyűrűt egyenletesen körbefogja. Ezután kell a tépőzárat a szükséges mértékig meghúzni és összenyomni.

Tisztítás:

  • Mosása kézzel vagy automata mosógéppel, 40C fokon, enyhébb hatású mosószerrel ajánlott. Szárítás szobahőmérsékleten. Csavarni tilos! Ha szükséges, vasalható.

Méret:  (derék körméretek cm-ben) 

  • Cikkszám
    2000100048993
    Státusz
    ÚJ