Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


CORPOSANO KS-1/A2 IZOM ÉS IDEG STIMULÁTOR (TENS)

CORPOSANO KS-1/A2 IZOM ÉS IDEG STIMULÁTOR (TENS)
61 200 Ft

A termék OEP támogatott.

A KS-1/A2 készülék a KS-1/A1-es típus továbbfejlesztett változata . Az A2-es típusnál az impulzusok frekvenciája 05Hz-től 200Hz-ig folyamatosan változtatható az A/1-es típussal szemben ahol az impulzusok frekvenciája három állásba kapcsolható: 50,100 vagy 200 Hz.

A KS-1 / A2 típ.CORPOSANO terápiás stimulátor 220 V/12 V os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor A készülék kimeneteiről kitűnő vezetőképességű áramvezető gumiból készült, a testfelületen egyszerűen (elasztikus hevederekkel) rögzíthető elektród párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni.

 

Felhasználási területei:

Baleset, periferiális bénulás, betegség következtében legyengült végtagok regenerálása, erősítése, Eredményesen használható az inaktivitási atrófia megelőzésére. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít, Az egészség és erőnlét fenntartásának is fontos eszköze. Speciális különrendelhető rektális ill. vaginális elektróddal a széklet ill. vizelési /stresszkevert-kényszer/ Inkontinencia kezelésére is alkalmas. A többcsatornás üzem lehetővé teszi max négy izomcsoport egyidejű kezelését Periferiális bénulások kezelésére, gerincsérv műtét után a végtagok utókezelésére a siker reményében használható.. Az elektromos kezelés fájdalomcsillapító hatása /TENS/ is kimutatható. Esztétikai célra (izomfejlesztés, fogyasztás, elektrokozmetika) is jól alkalmazható.

Ellenjavallatok:

- a bőr gyulladásos állapotában,

- epilepsziában,/ pszicho-motoros betegségben szenvedőknél,

- pace-makert viselők esetében.

  • Cikkszám
    2000100008003