Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


SETOPRESS 10 CM X 3,5 M KOMPRESSZIÓS BANDÁZS (RUGALMAS PÓLYA)

SETOPRESS 10 CM X 3,5 M KOMPRESSZIÓS BANDÁZS (RUGALMAS PÓLYA)
  • SETOPRESS 10 CM X 3,5 M KOMPRESSZIÓS BANDÁZS (RUGALMAS PÓLYA)
  • SETOPRESS 10 CM X 3,5 M KOMPRESSZIÓS BANDÁZS (RUGALMAS PÓLYA)
2 300 Ft

A Setopress™ nagynyomású szorítóbandázst,a vénás lábszárfekélyek kezelésekor használjuk, abban az esetben, amikor a seb kondíciója a láb folyamatos szorítását igényli. A Setopress™ könnyű, nagynyomású szorítóbandázs, amely kétféle szélességben kapható.

A megfelelő felhelyezés érdekében, egy egyszerű felhelyezési útmutatót nyomtattak a bandázsra. A nyomtatás színes téglalapokat ábrázol, amelyek, a megfelelő kiterjesztés elérésekor, négyzet alakúvá válnak. Az egyik oldalon a barna téglalapok, (amikor négyzet alakúvá válnak) 40mmHg feletti nyomást biztosítanak, a bokánál ez az optimális gyógyulási ráta. Ha jól helyeztük fel, a Setopress™ bandázs olyan mértékű nyomást hoz létre, ami régen meglévő lábszárfekélynél is gyógyulást mutat 12 héten belül. A bandázs másik oldalán a zöld téglalapok kinyújtásával közepes erősségű nyomást érhetünk el (30mmHg) a bokán. Ha a beteg nincs hozzászokva a nyomókötéshez, vagy kényelmetlennek érzi a viselését, kezdetben a közepes erősségű kötést lehet használni. A jól látható felhelyezési útmutató segítségével a Setopress™ bandázs egyszerűen és szabályosan alkalmazható. Jól látható felhelyezési útmutató kétféle nyomáserősséghez (30mmHg vagy 40mmHg) Egyszerű felhelyezési technika Mosható, többször használható Könnyű anyag, cipővel is hordható, a mozgást nem akadályozza Hatékony és megfelelő nyomást biztosít.


A termék OEP támogatott. Hasznos: Phlebothrombosis, thrombophlebitis, kiterjedt alsóvégtagi varicositas, krónikus vénás elégtelenség, postthromboticus szindróma, angiodysplasia esetén, ha a sorozatgyártású kompressziós harisnya használata kontraindikált, valamint nyiroködéma komplex kezelésére.

  • Cikkszám
    450114009