Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


SAL-102 JÁRÓKERET ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG ÖSSZECSUKHATÓ

SAL-102 JÁRÓKERET ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG ÖSSZECSUKHATÓ
9 990 Ft

A termék OEP által támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét.
Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége esetén, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában, egyensúlyzavar esetén.
Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, orvosi rehabilitáció (csecsemő- és gyermekgyógyászat), traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is.
Állítható magasságú, összecsukható járókeret. A járásban korlátozott személyek segédeszköze, alkalmas a sérült láb tehermentesítésére, mozgáskoordinációs zavaroknál a járóképesség javítására. A járókeret magassága 25 mm - enként állítható. A járókeret alumínium csőből készül. Az összecsukható járókeret csuklópontjainak illesztési játéka a használat során nem érzékelhető, a rögzítés a használati állapotban kinyitva stabil helyzetet biztosít. A lábvégeken szabványos botvég gumik biztosítják a járókeret és a talaj közti kapcsolatot.

  • Méretei: 46*52 cm
    Magasság beállítható: 76-93,5 cm
    Teherbírás: 100-120 Kg

  • Cikkszám
    452213001