Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


SAL-101 Gurulós Járókeret (Rollátor négy kerékkel, kosárral, ülőkével, fékkel)

20 990 Ft

A termék OEP által támogatott. Használat előtt olvassa el a használati útmutatót és kérdezze meg kezelőorvosa véleményét.
Indikáció: Alsóvégtagok ízületeinek kopásos fájdalma, gyulladása, fejlődési rendellenessége, bénulása vagy időskori gyengesége esetén, alsóvégtag-sérülések postoperatív vagy konzervatív ellátására, alsóvégtag amputáció és protetizálás postoperatív fázisában, egyensúlyzavar esetén.
Szakképesítési követelmény: ortopédia-traumatológia, ortopédia, orvosi rehabilitáció (csecsemő- és gyermekgyógyászat), traumatológia, fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás, reumatológia, sebészet, érsebészet, gyermeksebészet, neurológia, gyermekneurológia, idegsebészet, geriátria, ismételt rendelés esetén a beteg háziorvosa is.
Segíti a bizonytalan, vagy járáshibás betegek helyváltoztatását, növeli a biztonságérzetet. Járás közben a rollátort nem kell felemelni. Alumínium keret, kosárral és PVC puha üléssel.
A kerekes járókeret összecsukható, ezért kis helyen elfér, például gépkocsiban könnyen szállítható. Elülső bolygókerekének köszönhetően jól manőverezhető. Állítható anatómiai fogantyúk. Biztonsági fék.

 • Össztömeg dobozzal együtt: 8 kg
  Méretei: 69*61 cm
  Ülés szélesség: 45 cm
  Ülés magasság: 54 cm
  Teherbírás: 100 Kg

 • Raktárkészlet
  9 db
  Cikkszám
  452215000
  Státusz
  ÚJ