Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


PROSTRETCH Plus talperősítő és nyújtó

ÚJ
PROSTRETCH Plus talperősítő és nyújtó
 • PROSTRETCH Plus talperősítő és nyújtó
 • PROSTRETCH Plus talperősítő és nyújtó
 • PROSTRETCH Plus talperősítő és nyújtó
14 860 Ft

A sérülések kezelésének legjobb módja annak megakadályozása, hogy a sérülés bekövetkezzen. Sok sebesülés megelőzhető az alsó vég tagon található izomzat és ínszalagok erejének, egyensúlyának és rugalmasságának javításával. Ez az eszköz tökéletes erre, hiszen a PROSTRETCH  és a PROSTRETCH +plus-sal végzett gyakorlatok mindegyike intenzíven erősíti a lábszár izmait. Minél hosszabb ideig végzi megszakítás nélkül a gyakorlatokat, annál jobban fejleszti állóképességét. Az izomerő és az állóképesség fejlesztésével csökken az izomfáradtságból eredő sérülések kockázata.

A PROSTRETCH +plus nyújtó- és erősítő eszköz egyedülálló, hintaszerűen billenő felületének segítségével a mozdulatsor közben fokozatosan tudja növelni a nyújtás mértékét, szemben a statikus nyújtó módszerekkel, pl. lépcsőn vagy falnak támaszkodva. Amerikában már 25 éve a gyógytornászok, profi sportolók és edzők legkedveletebb eszköze a láb fájdalmának kezelésében.

Amire használható az eszköz:

 1. Vádli-, kétfejű lábikra izom: a kétfejű lábikra izom rugalmasságának megőrzése a vádli merevség, Achilles-ín gyulladás, talp bőnye gyulladás tünetek kockázatát csökkenti.
 2. Achilles-ín és a gázlóizom: ezen testrész erősítése az Achilles-ín gyulladás, bokaficam előfordulás kockázatát csökkenti.
 3. Hátsó combhajlító izom rugalmasságának fenntartásával megelőzhető a combhajlítók megerőltetése, térd-, gerincsérülések.
 4. Talpi kötőszövet lemez nyújtása kifejezetten fontos sarokfájdalom, sarokcsont sarkantyú okozta fájdalom esetén, illetve talpi bőnye gyulladás esetén.
 5. Elülső sípcsonti izom (sípcsont, boka, vádli)rugalmasságát fontos fenntartani, hiszen csökkenhet a belső sípcsont stressz szindróma, bokaficam, vádli sérülése.

A legjobb eredmény érdekében használja az eszközt minden nap legalább egy alkalommal, vagy akár naponta többször is. Az eszköz használata bemelegítés vagy aktív tevékenységet követően a leghatékonyabb. A tartós eredmény eléréséhez minden egyes edzésprogram három gyakorlatból álljon, amelyek időtartama min. 30 másodperc legyen, 5 másodperces szünetekkel a sorozatok között.

A gyakorlatokat rugalmas talpú lábbeliben (tornacipőben) végezze.

Ajánlott cipőméret: 34-48

Teherbírás: max. 136 kg

Különbség a PROSTRETCH és a PROSTRETCH +plus között, hogy a PROSTRETCH +plus eszköz esetén fokozni tudja a nyújtás mértékét a lábujjemelő ékkel.

 • Cikkszám
  038016010010
  Státusz
  ÚJ