Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


Idra sebkezelő gél 50ml

Idra sebkezelő gél 50ml
3 269 Ft

JELLEMZŐK:
A Master-Aid hidrogél védi a sebet és gondoskodik a gyorsabb gyógyulási folyamatról, a seb környezetének nedvesen tartásával. Egyaránt alkalmas nedves és száraz sebek kezelésére – ez köszönhető a termék újszerű hidrogél-mátrixot tartalmazó tulajdonságainak, mely három dimenziós hálójában nagy mennyiségű vizet képes megkötni.
A kiváló minőségű hyaluronsav molekulái képesek arra, hogy filmet képezzenek a seb felületén, így jobb a hidratálás és gyorsabb a sebgyógyulás, mert nem alakul ki varrképződés. Alkalmas horzsolások, felületi sebek, I. fokú égések, szakított és ütéses sérülések kezelésére.

ALKALMAZÁS:
- A sebet tisztítsa meg és fertőtlenítse.
- Lágyan hordja fel a Master-Aid hidrogélt, de ne masszírozza be.
- Steril gézt vagy steril sebkötözőt helyezzen a sebre (Drop Med, Cutiflex).
- A sebkötözőt cserélje naponta kétszer-háromszor.
- A hidrogél esetleges eltávolításához nedvesített gézt használjon.

HATÁSOK:
Gyorsabb sebgyógyulás: gondoskodik a nedves sebkörnyezetről, mely a felhám gyors regenerálódásának valamint a szép - hegek nélküli - sebgyógyulásnak kedvez.
Fájdalomcsillapítás: A Hidrogél kellemesen hűsít és enyhítő hatást gyakorol a sebre. Ez kifejezetten horzsolások és égési sérülések esetében előnyös.
Védelem a szennyeződések ellen: Inert olajak és filmképző anyagok gondoskodnak arról, hogy a Hidrogél lágyan és puhán feküdjön fel a sebre, 
így megbízható akadályt képez a kívülről jövő agresszióval szemben (mint levegő, por, szmog és ingerlő anyagok). 
Egyszerű, fájdalommentes eltávolítás: A Hidrogéllel kezelt sebek lefedését biztosító gézlapok nem ragadnak bele a sebbe, és fájdalommentesen eltávolíthatók illetve cserélhetők.

FIGYELMEZTETÉSEK:
Ne használja fertőzött vagy erősen vérző sérülésre. Ha egy 10-14 napos kezelés után nem mutatkozik javulás, akkor hagyja abba a gél használatát, és forduljon orvoshoz. Azonnal függessze fel a kezelést, ha esetleges allergiás tünet lépne fel a termék használata során. Forduljon orvoshoz olyan sérülések esetében, melyek hegesedése nem normálisan megy végbe. Gyermekektől elzárt helyen tárolja! Csak külső használatra!

  • Cikkszám
    ikdg500304