Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


IRRIGÁTOR FECSKENDŐ KOMPLETT R-MED (330 ML) -

IRRIGÁTOR FECSKENDŐ KOMPLETT R-MED  (330 ML) -
3 435 Ft

A hüvelyöblítő használata napjainkban a nõi egészségkultúra szerves része.


Az Ön által kiválasztott irrigátor a hüvely öblítésére használatos eszköz, melynek rendszeres használatával a hüvely természetes öntisztulása, higiénéje fenntartható, illetve visszaállítható a hüvelyváladék természetes flórája.Az irrigátor speciálisan erre a célra kialakított tartályból, valamint egy becsavarható, rugalmas, a hüvely formájához igazodó toldalékcsõbõl áll.
Kérjük, forduljon nõgyógyászhoz a hüvely gyulladásos megbetegedése esetén, melyek leggyakrabban "égõ" -viszketõ érzéssel járnak.


Használata:
A tartályt testmeleg irrigálófolyadékkal feltöltjük, majd óvatosan felvezetjük a toldalékcsövet. A tartályt összenyomva a hüvelybe áramló folyadék a hüvelyváladékot kimossa és a folyadék összetételétõl függõen kedvezõ hatásokat érhet el. A tartályt mindvégig össze-nyomva kell tartani, ügyelve arra, hogy a hüvelyváladékkal keveredett öblítõ-folyadékot ne szívja vissza.
Az intimhigiénés problémák sokrétûsége miatt általános receptet adni nem lehet, ezért az irrigáló keverék összeállításához feltétlenül kérje szakorvosa tanácsát.
A természetes öntisztulást elõsegíti néhány - a "Szabványos Vényminták" által ajánlott - jól bevált gyógykeverék, melyet a dobozban található mellékletben talál.
A természetes baktériumflóra megõrzéséhez, illetve visszaállításához - amennyiben kezelõorvosa másképpen nem rendeli - általában elegendõ a heti egy alkalommal történõ irrigálás.


Menstruáció ideje alatt az irrigátor használata kerülendõ!

  • Cikkszám
    5997379502011