Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Házhozszállítás

Termék részletek


B-4200/M Szétszedhető kerekesszék szobai módosított

B-4200/M Szétszedhető kerekesszék szobai módosított
124 449 Ft

A kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített) használatra.

Alkalmazható továbbá kórházakban, rendelőintézetekben, valamint minden olyan intézményben, ahol mozgássérült, ill. helyváltoztatási nehézségekkel küzdő, vagy attól orvosilag eltiltott személyeket (betegeket) kell különböző okok miatt mozgatni.

Összecsukható vázszerkezetű kerekesszék, amely felhajtható kartámasszal; felhajtható, kifordítható, levehető lábtartóval szerelt. Az első és hátsó kerekek tömörek; a hátsó kerekek patenttengelyesek, így egy mozdulattal kivehetők, megkönnyítve ezzel a gépkocsiban való szállítást. A hat pozícióba szerelhető hátsó kerék rögzítés és a 3 pozícióba szerelhető első kerekek a súlypont, ülésmagasság és ülés hajlásszög , valamint az öt ponton állítható lábtartó a lábhossz tekintetében teszi lehetővé a felhasználó igénye szerinti beállítást. Az ergonómikus kialakítású rögzítő fék, a könnyen tisztán tartható gyöngyvászon üléstámla és ülőlap, a komfort, a könnyen kezelhetőség és a biztonságérzetet növelik.

Műszaki adatok:

Teljes szélesség: beülő szélesség + 18 cm.

Összecsukott szélesség: standard kerékkel 33 cm, kerék nélkül 17 cm

Beülőszélesség: 38 cm, 41 cm, 44 cm, 47 cm, 50 cm

Beülőmélység: 43 cm

Ülőlap magassága a földtől mérve: 47-49-51 cm (beállítható)

Háttámla magasság: 43 cm

Súly: 19,5kg

Hosszúság: 100 cm

Magasság 95 cm

Legnagyobb terhelhetőség: 125 kg.

A termék OEP támogatott

  • Cikkszám
    b4200m